Vaste prijzen

De administratie verzorgen behoort vandaag de dag een commodity te zijn. Iets wat je met de huidige stand van de techniek heel goedkoop en efficiënt kunt organiseren en aanbieden.

Wat je vervolgens met die cijfers doet, de kwaliteit van de adviezen die je aan de hand van deze cijfers geeft, de actualiteit die de cijfers hebben, de mogelijkheid om deze gegevens aan te vullen met voor je onderneming relevante gegevens uit de big datastroom, gekoppeld aan zachte parameters en persoonlijke doelen; dat is waar het bij ons om draait. Waarmee wij ons onderscheiden van andere accountantskantoren en bedrijfsadviseurs. Toch hanteren wij voor al deze werkzaamheden vaste prijzen. Voor ons is de hoogte van dat bedrag reëel. In vergelijking met andere bedrijfsadviseurs en accountants is het laag. Zeker als je organisatie wat groter is.

Ook voor de specialistische kennis van juridische-, fiscale-, marketing- en HRM-experts rekenen wij een vast (laag) bedrag. En met een knipkaart wordt het nog voordeliger deze specialisten in te schakelen. De specialisten werken vanuit het intakeformulier en besprekingsverslagen. En opereren nauw samen met je coach. Dat is wel zo efficiënt. Voorkomt dat jij aan steeds weer andere mensen dezelfde vragen moet beantwoorden. Of dat er gedoe is tussen de verschillende specialisten onderling. Iedereen weet bij ons precies wat hem of haar te doen staat. Wat zijn of haar rol is in het geheel.

Schrijf je in voor de Manifesto-nieuwsbrief!