sectionhead

Publicaties

Erik Friedeberg: ‘iedereen mag komen kijken’ Accountants zijn autisten. Accountants zijn graaiers. Het zijn twee beweringen die opduiken zodra je wat nieuwsitems opzoekt over Erik Friedeberg en de start van zijn geesteskind Manifesto - een accountantskantoor dat het allemaal heel anders doet. Bedrijfsadviseur Friedeberg weet met zijn scherpe commentaren handig de nodige publiciteit te genereren.

Accountant - Q1 maart 2016

(meer…)
Op weg naar een persoonlijk scorebord Manifesto, de nieuwe coöperatieve keten van Business Coaching en Personal Accountants met een pilot-vestiging in Amsterdam, heeft de afgelopen tijd samen met Vanenbug Software en het Yuki boekhoudplatform gewerkt aan een real time scorebord voor MKB-ondernemers. Initiatiefnemer Erik Friedeberg over de stand van zaken met betrekking tot het nieuwe scorebord.

AccountantWeek - Q4 2015.

(meer…)
Coöperatie om ondernemers te helpen Manifesto is een coöperatie, voor en door ondernemers, die andere ondernemers wil inspireren en helpen hun doelen te bereiken. De organisatie doet dit via coaching, maar ook via digitale hulpmiddelen waarmee je altijd realtime inzicht hebt in hoe je onderneming ervoor staat.

(meer…)