sectionhead

Publicaties

Schaal van Betekenis, nieuwe standaard voor sturen op diepere waarden Wat is de waarde van duurzaam en circulair ondernemen? En hoe kunnen we deze waarde concreet maken?

Met deze vraag is Erik Friedeberg van Manifesto hard bezig. De Schaal van Betekenis is een nieuw model in ontwikkeling, waarin maatschappelijke waarden van bedrijven, zoals duurzaamheid en maatschappelijke relevantie, zichtbaar gemaakt kunnen worden in ultieme, menselijke waarden. Het is een model dat op den duur de huidige balans kan vervangen.

Lees hier het hele artikel.

Financieel-management.nl 12 juni 2018
Manifesto gehonoreerd door B Corp voor Governance B-Corp, het wereldwijde keurmerk voor bedrijven die maatschappelijke relevantie, sociale betekenis en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, publiceert vandaag een lijst waaruit blijkt dat Manifesto behoort tot de beste organisaties ter wereld op het gebied van governance.

Lees hier het hele artikel.

Accountantsweek.nl 12 juni 2018
Manifesto kijkt verder dan de cijfers
Erik Friedeberg was niet zo geliefd. Onder accountants dan. Die vonden hem maar eng. Manifesto is ook een accountantskantoor, daar niet van, maar kijkt verder dan de cijfers. Naar de droom van de ondernemer en de social values van bedrijven om maar eens wat te noemen. Je bent ook geen klant bij Manifesto, maar lid van de cooperatie. Zo kunnen alle leden zich makkelijk met elkaar verbinden. Inmiddels heeft Erik na Amsterdam zijn 2e vestiging geopend in Breda en begint de gevestigde orde nieuwsgierig te worden.

https://www.facebook.com/PakhuisB/videos/1583938428339250/

Interview PakhuisB 8 september 2017
Erik Friedeberg: ‘iedereen mag komen kijken’ Accountants zijn autisten. Accountants zijn graaiers. Het zijn twee beweringen die opduiken zodra je wat nieuwsitems opzoekt over Erik Friedeberg en de start van zijn geesteskind Manifesto - een accountantskantoor dat het allemaal heel anders doet. Bedrijfsadviseur Friedeberg weet met zijn scherpe commentaren handig de nodige publiciteit te genereren.

Accountant - Q1 maart 2016

(meer…)