Jij

Jij bent ondernemer. Waarschijnlijk leid je een familiebedrijf. Sta je aan het roer van een middelgrote onderneming. Of ben je de bestuurder van een ideële organisatie.

Je hebt in ieder geval nooit iets gehad met opportunistisch kortetermijndenken, het opstuwen van de winst ten koste van de langetermijnstrategie, milieu, samenleving of alles en iedereen. Voor jou is geld een middel om je missie te verwezenlijken en je droom dichterbij te brengen. En omdat je droom waarschijnlijk duur is, is het belangrijk een deugdelijk verdienmodel te hanteren. En de hand aan de knip te houden.

Je ergert je waarschijnlijk al langer aan je huidige accountant. Zijn gebrek aan inlevingsvermogen. Zijn desinteresse voor de branche waarin je opereert. Zijn focus op louter cijfers en fiscale zaken. Cijfers die alles zeggen over het verleden, maar weinig tot niets over het heden. De hoogte van zijn rekeningen. Daarnaast heb je behoefte aan een goede coach. Iemand die je regelmatig en eerlijk spiegelt. Waar je je plannen tegenaan kunt houden. Iemand die aandacht voor je heeft. Kennis van zaken heeft. Zowel een bedrijfskundige als een financiële achtergrond heeft. Maar waar vind je zo’n coach en wat brengt zo iemand je in rekening?

Als je je in bovenstaande omschrijving herkent, is er nu Manifesto. Manifesto is een coöperatie van ondernemers voor ondernemers. Combineert business coaching met personal accounting.

Schrijf je in voor de Manifesto-nieuwsbrief!