Hoe vergaat het de leden van Manifesto in Coronatijd?

Het 8e filmpje dat we via Zoom gemaakt hebben in de aanloop naar de crowdfundingsactie van Manifesto. Dit keer coöperatielid Marc Wesselink van Venturerock.

Maar Marc is ook bekend van bijvoorbeeld Startupbootcamp. En de vele bedrijven die hieruit zijn voortgekomen. Hij is dan ook een echte rasondernemer. Iemand met diepe kennis van financiën en marketing.
Met Venturerock gaat hij opnieuw die kennis inzetten, nu voor ondernemers die het systeem willen veranderen. De dwars denkende ondernemers die de infrastructuur voor de economie van morgen bouwen.

Ook Marc legde ik mijn 5 vragen voor: wat is het kenmerk van betekenisvol ondernemen, wat deze tijd met hem doet, de rol van Manifesto, naar welke waarden hij streeft en wat de rol van geld hierin is.

Manifesto is de coach en accountant van betekenisvolle ondernemers. Nu, middenin de transformatie van de oude, op geld gerichte economie naar de betekeniseconomie, waar waarden centraal staan en geld daarin nog slechts een middel is, moet deze coöperatie snel uitbreiden om nog meer betekenisvolle ondernemers te kunnen helpen. Vandaar de aanstaande crowdfunding.

Als je ook fan bent van de betekeniseconomie en gelooft daar hier de toekomst ligt, deel dit bericht dan veelvuldig in je netwerk.