Hoe vergaat het de leden van Manifesto in Coronatijd?

Hierbij het volgende filmpje dat de afgelopen tijd gemaakt is van klanten/leden van Manifesto in aanloop naar haar crowdfunding.

Dit keer Chris van Bokhorst van The Place to Be. Bert Rorije stelde Chris vijf vragen: Wat kenmerkt een betekenisvolle ondernemer, wat doet deze tijd met je, wat is de rol van Manifesto, naar welke waarden streef je en wat is de rol van geld hierin.

Chris

Hierbij het volgende filmpje dat de afgelopen tijd gemaakt is van klanten/leden van Manifesto in aanloop naar haar crowdfunding.Dit keer Chris van Bokhorst van The Place To Be. Bert Rorije stelde Chris vijf vragen: Wat kenmerkt een betekenisvolle ondernemer, wat doet deze tijd met je, wat is de rol van Manifesto, naar welke waarden streef j en wat is de rol van geld hierin.Voor wie nog niet precies weet wie Manifesto is en wat zij doet: Manifesto is de coach en accountant van betekenisvolle bedrijven. Dat zijn organisaties die streven naar maatschappelijke waarden en geld daar bij als middel zien.www.Manifesto.nl#betekeniseconomie #doughnuteconomy #crowdfunding

Geplaatst door Manifesto op Vrijdag 29 mei 2020