Hoe vergaat het de leden van Manifesto in Coronatijd?

Het zesje filmpje dat Sico van der Plas en ik via Zoom hebben gemaakt van klanten/leden van de coöperatie Manifesto.

Dit keer Job Reinbergen van ESSIM B.V.. Job is een echte handelaar. Heeft een goede neus voor dat waar mensen en/of de maatschappij behoefte aan hebben. En natuurlijk is hij – net als alle andere leden van Manifesto – een betekenisvolle ondernemer – iemand die geld als middel ziet en primair streeft naar waarden.

Voor wie nog niet precies weet wie Manifesto is en wat deze organisatie doet: Manifesto is de coach en accountant van betekenisvolle ondernemers. Helpt hen hun missie te realiseren en hun droom dichterbij te brengen. En als je nog niet helemaal weet wat betekenisvolle ondernemers zijn: dat zijn ondernemers die geld als een middel zien om maatschappelijke relevantie, sociale impact, inclusiviteit, circulariteit en herstel van het ecosysteem na te streven. Maar wel een belangrijk middel want zij willen natuurlijk ook financieel duurzaam opereren.

Deze filmpjes zijn de aanloop naar een crowdfundingsactie die Manifesto binnenkort gaat starten. Daarom wordt het delen van deze filmpjes zeer op prijs gesteld.

Job

Het zesje filmpje dat Sico van der Plas en ik via Zoom hebben gemaakt van klanten/leden van de coöperatie Manifesto.Eerst hadden we al de filmpjes over Carin Cuijpers van de GeluksBV, Hennie Van Tintelen van Zorgcoöperatie Thuisbasis Brabant, Ingrid van Rossum van Fuente, Johan Veneman Mindworks production en Carolien Croon van het Bijbels MuseumDit keer Job Reinbergen van ESSIM B.V.. Job is een echte handelaar. Heeft een goede neus voor dat waar mensen en/of de maatschappij behoefte aan hebben. En natuurlijk is hij – net als alle andere leden van Manifesto – een betekenisvolle ondernemer – iemand die geld als middel ziet en primair streeft naar waarden.Voor wie nog niet precies weet wie Manifesto is en wat deze organisatie doet: Manifesto is de coach en accountant van betekenisvolle ondernemers. Helpt hen hun missie te realiseren en hun droom dichterbij te brengen. En als je nog niet helemaal weet wat betekenisvolle ondernemers zijn: dat zijn ondernemers die geld als een middel zien om maatschappelijke relevantie, sociale impact, inclusiviteit, circulariteit en herstel van het ecosysteem na te streven. Maar wel een belangrijk middel want zij willen natuurlijk ook financieel duurzaam opereren.Deze filmpjes zijn de aanloop naar een crowdfundingsactie die Manifesto binnenkort gaat starten. Daarom wordt het delen van deze filmpjes zeer op prijs gesteld.www.Manifesto.nl

Geplaatst door Manifesto op Maandag 25 mei 2020