Hoe vergaat het de leden van Manifesto in Coronatijd?

Hier is het volgende filmpje, het vijfde, dat Sico van der Plas en ik via Zoom hebben gemaakt van klanten/leden van de coöperatie Manifesto.

Dit keer van Ingrid van Rossum, van I AM College en Fuenta.
Ik stelde haar vijf vragen: Wat kenmerkt betekenisvolle ondernemers, wat doet deze tijd met je, wat is de rol van Manifesto, naar welke waarden streef je en wat is de rol van geld hierin?

Deze filmpjes zijn de aanloop naar een crowdfundingsactie die Manifesto binnenkort gaat starten.

Hier is het volgende filmpje, het vijfde, dat Sico van der Plas en ik via Zoom hebben gemaakt van klanten/leden van de coöperatie Manifesto.Dit keer van Ingrid van Rossum, van I AM College en Fuenta. Ik stelde haar vijf vragen: Wat kenmerkt betekenisvolle ondernemers, wat doet deze tijd met je, wat is de rol van Manifesto, naar welke waarden streef je en wat is de rol van geld hierin?Deze filmpjes zijn de aanloop naar een crowdfundingsactie die Manifesto binnenkort gaat starten.Voor wie nog niet precies weet wat Manifesto is en wat zij doet: Manifesto is de coach en accountant van steeds meer betekenisvolle ondernemers. Manifesto helpt hen hun missie te realiseren en zo hun droom dichterbij te brengen.www.Manifesto.nl

Geplaatst door Manifesto op Maandag 18 mei 2020