Hoe vergaat het de leden van Manifesto in Coronatijd?

Hierbij het 4e filmpje dat we gemaakt hebben van klanten/leden van de coöperatie Manifesto en hoe het hen vergaat in deze Corona-tijd.

Voor wie nog niet precies weet wie Manifesto is en wat zij doet: Manifesto is de accountant en coach van betekenisvolle ondernemers. Het kenmerk van betekenisvolle ondernemers is dat zij niet primair streven naar geld maar naar maatschappelijke relevantie, sociale impact, inclusiviteit en herstel van het ecosysteem. Geld is in dit streven slechts een middel.

Dit keer is Johan Veneman van Mind Work Productions aan de beurt. Ik legde hem – net zoals de andere geïnterviewden – 5 vaste vragen voor: Wat het betekent om betekenisvol ondernemer te zijn, wat deze tijd met hen doet, welke rol Manifesto voor hen heeft, naar welke waarden ze streven en wat rol van geld hierin is. De filmpjes heb ik samen met cineast Sico van der Plas via Zoom gemaakt.

Hierbij het 4e filmpje dat we gemaakt hebben van klanten/leden van de coöperatie Manifesto en hoe het hen vergaat in deze Corona-tijd.Dit keer is Johan Veneman van Mind Work Productions aan de beurt. Ik legde hem – net zoals de andere geïnterviewden – 5 vaste vragen voor: Wat het betekent om betekenisvol ondernemer te zijn, wat deze tijd met hen doet, welke rol Manifesto voor hen heeft, naar welke waarden ze streven en wat rol van geld hierin is. De filmpjes heb ik samen met cineast Sico van der Plas via Zoom gemaakt.Voor wie nog niet precies weet wie Manifesto is en wat zij doet: Manifesto is de accountant en coach van betekenisvolle ondernemers. Het kenmerk van betekenisvolle ondernemers is dat zij niet primair streven naar geld maar naar maatschappelijke relevantie, sociale impact, inclusiviteit en herstel van het ecosysteem. Geld is in dit streven slechts een middel.www.Manifesto.nl

Geplaatst door Manifesto op Maandag 11 mei 2020