Hoe vergaat het de leden van Manifesto in Coronatijd?

Het 3e filmpje waarin ik klanten/leden van de coöperatie Manifesto een vijftal vragen stel. Dit keer Hennie Van Tintelen bestuurder van de Zorgcoöperatie Thuisbasis Brabant.

Toen Sico van der Plas en ik de opnamen maakten was Hennie nog amper bekomen van de grote Corona-uitbraak in Brabant en de grote problemen waarmee zorgmedewerkers werden geconfronteerd door het complete gebrek aan hulpmiddelen en beschermende kleding. En dat doet iets met je. Dus als je Hennie kent, zoals ik, dat zie je dat ook aan hem.

Deze filmpjes zijn de opmaakt naar een nieuwe crowdfundingsactie van Manifesto en het delen van deze filmpjes, ook de vorige twee en de zeven die nog komen gaan, wordt zeer op prijs gesteld. Hoe meer ondernemers en investeerders Manifesto leren kennen, hoe beter het is.

Voor wie nog niet helemaal weet wie en wat Manifesto is: het een coachings en accountantsorganisatie van en voor betekenisvolle bedrijven. Betekenisvolle bedrijven zijn de ondernemingen van de toekomst. Maatschappelijke relevantie, sociale impact, inclusiviteit en herstel van het ecosysteem staan bij deze bedrijven centraal en geld is slechts een middel.

Het 3e filmpje waarin ik klanten/leden van de coöperatie Manifesto een vijftal vragen stel. Dit keer Hennie Van Tintelen bestuurder van de Zorgcoöperatie Thuisbasis Brabant.Toen Sico van der Plas en ik de opnamen maakten was Hennie nog amper bekomen van de grote Corona-uitbraak in Brabant en de grote problemen waarmee zorgmedewerkers werden geconfronteerd door het complete gebrek aan hulpmiddelen en beschermende kleding. En dat doet iets met je. Dus als je Hennie kent, zoals ik, dat zie je dat ook aan hem.Deze filmpjes zijn de opmaakt naar een nieuwe crowdfundingsactie van Manifesto en het delen van deze filmpjes, ook de vorige twee en de zeven die nog komen gaan, wordt zeer op prijs gesteld. Hoe meer ondernemers en investeerders Manifesto leren kennen, hoe beter het is.Voor wie nog niet helemaal weet wie en wat Manifesto is: het een coachings en accountantsorganisatie van en voor betekenisvolle bedrijven. Betekenisvolle bedrijven zijn de ondernemingen van de toekomst. Maatschappelijke relevantie, sociale impact, inclusiviteit en herstel van het ecosysteem staan bij deze bedrijven centraal en geld is slechts een middel.Wil je meer weten: www.Manifesto.nl

Geplaatst door Manifesto op Donderdag 7 mei 2020