Hoe vergaat het de leden van Manifesto in Coronatijd?

Dit is het eerste filmpje uit een serie van 10 filmpjes die Sico van der Plas en ik via Zoom hebben opgenomen als aanloop naar de crowdfunding van Manifesto.

Binnenkort gaan we ook nog 9 filmpjes met investeerders opnemen. Volgens hetzelfde stramien. De eerste waarin ik figureer – ja, ik heb niet alleen Manifesto samen met Erik Friedeberg ontwikkeld, maar er ook in geïnvesteerd – hebben we gisteren al opgenomen.

In dit 1e filmpje heb ik lid Carin Cuijpers van de GeluksBV vijf vragen voorgelegd: Wat kenmerkt een betekenisvolle ondernemer, wat doet deze tijd met je, wat is de rol van Manifesto hierin, naar welke waarden streef je, en welke rol speelt geld hierin.

Carin Cuijpers lid van de coöperatie Manifesto

Dit is het eerste filmpje uit een serie van 10 filmpjes die Sico van der Plas en ik via Zoom hebben opgenomen als aanloop naar de crowdfunding van Manifesto.Binnenkort gaan we ook nog 9 filmpjes met investeerders opnemen. Volgens hetzelfde stramien. De eerste waarin ik figureer – ja, ik heb niet alleen Manifesto samen met Erik Friedeberg ontwikkeld, maar er ook in geïnvesteerd – hebben we gisteren al opgenomen.In dit 1e filmpje heb ik lid Carin Cuijpers van de GeluksBV vijf vragen voorgelegd: Wat kenmerkt een betekenisvolle ondernemer, wat doet deze tijd met je, wat is de rol van Manifesto hierin, naar welke waarden streef je, en welke rol speelt geld hierin.www.Manifesto.nl

Geplaatst door Manifesto op Woensdag 29 april 2020