Laden Events

Alle Events

Inspiratie tanken met Johan Veneman

02 februari om 09:30 - 11:00

Gratis

De eenentwintigste inspiratiesessie van Manifesto wordt een bijzondere sessie. Dat weten we nu al. En dat is niet omdat het een onlinesessie is, want tegenwoordig zijn natuurlijk alle bijeenkomsten dat. En ook niet door het afwijkende tijdstip. En zelfs niet omdat elke deelnemer een toepasselijk cadeautje krijgt. Nee, de hele vorm is dit keer anders.

Manifesto-lid en eigenaar/creative director van Mind Work Productions, Johan Veneman, nodigt alle deelnemers uit met elkaar het gesprek aan te gaan over wat deze tijd met ons doet. Welke kansen en mogelijkheden deze bijzondere omstandigheden ons bieden. Hoe je juist nu zowel persoonlijk als zakelijk een groeispurt kunt maken. De titel van deze sessie is ‘Post-Traumatic Growth.’

De sessie begint met een kort algemeen gedeelte waarin Johan door Erik Friedeberg zal worden gevraagd naar zijn eigen ervaringen van de afgelopen maanden. Wat er met hem is gebeurd, zowel privé als zakelijk. Hoe hij gedwongen werd zijn omgang met klanten fors aan te passen. En wat dat hen – en uiteindelijk ook hem – heeft opgeleverd.

Daarna gaan we in break-out rooms ook met elkaar praten over deze onderwerpen. Wat de consequenties van Corona voor ons zijn, zowel persoonlijk als zakelijk. Hoe je met eenzaamheid omgaat. Kunt groeien en veranderen onder druk van deze bijzondere omstandigheden. Tegenslagen kunt ombuigen in je voordeel. En waarom dat de een beter lukt dan de ander.

In deze sessie wordt ook een serie Master Mind-bijeenkomsten aangekondigd, waarin onze leden met elkaar over diverse onderwerpen het gesprek aangaan onder leiding van Michael Makowski, docent aan de Hogeschool Utrecht.

De eenentwintigste inspiratiesessie staat open voor leden van de coöperatie van en voor betekenisvolle ondernemers en hun genodigden, maar ook voor andere geïnteresseerde betekenisvolle ondernemers.

Je kunt je zoals gewoonlijk aanmelden bij erik@manifesto.nl.

Manifesto
Blankenstraat 408
1018 SK Amsterdam

Gegevens

Datum:
02 februari
Tijd:
09:30 - 11:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Manifesto – Erik Friedeberg
E-mail:
erik@manifesto.nl
Website:
http://manifesto.nl